Szőlő-és borgazdasági szakmérnök képzés indul a Szent István Egyetemen
A Szent István Egyetem Élelmiszer-tudományi Karán akkreditált felsőfokú szakirányú továbbképzés (szakmérnöki, szaktanácsadói képzés) indul.
Jelentkezhetnek: bármely alap- vagy mesterképzésben megszerzett oklevéllel (korábban főiskolai vagy egyetemi végzettséggel) rendelkezők.

A képzés célja: a hallgatók megismerik a szőlőtermesztés és borászat korszerű technológiáit és elsajátítják a termékpályán működő vállalkozások sikeres gazdálkodáshoz nélkülözhetetlen marketing és menedzsment ismereteket. A tanulmányi idő: 4 félév, félévenként 2, illetve 3 hetes oktatási idővel. A képzés záróvizsgával és diplomavédéssel zárul.
A képzés kezdete: 2017. szeptember
Bővebb felvilágosítás kapható:
Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar
Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék
Dr. Hajdu Istvánné professor emerita
1118 Budapest, Villányi út 31. G épület 1. emelet 111. szoba
Telefon/Fax: 209-0961
Mobil: 06-30/565-2026
E-mail: hajdu.istvanne@etk.szie.hu
Jelentkezési határidő: 2017. május 30.
forrásom a http://elelmiszer.hu/cikk/szolo_es_borgazdasagi_szakmernok_kepzes_indul_a_szent_istvan_egyetemen