Hatvan éven át ízlelgettem pincékben, kisebb és nagyobb kocsmákban a gyümölcsök ízét átadó pálinkát. Ma már sajnos csak az emlékét idézem meg, mivel pár éve egy nagyobb műtéten estem át- válaszolta kérdésünkre László Ákos.
Tóthné Hutóczki Mária szerint az igazán finom pálinkához szakértelem kell. Mint elmondta csak akkor ízletes, ha hozzáértéssel készítik.
- Nagyon szeretem a házi szilva pálinkát. Kellemes, nincs mellékíze. Mindig egy ismerőstől veszek, inkább többet adok érte, de az tudom, hogy kiváló minőségű- mondta Kiss Gergely.
Zöld Anita szereti érezni a pálinkán a gyümölcs ízét, de nem iszik túl erős pálinkát, mert mint azt elmondta fáj tőle a gyomra.
- Az eperfahordóban érlelt pálinkát kedvelem leginkább, de az ágyas nedű is lecsúszik- nyilatkozta kérdésünkreUjj Ádám.
Fazekas Tünde az édes, nem túl erős pálinkát szereti, amin érződik, hogy milyen gyümölcsből készült.