Az ember, aki zöldségeket beszél
Kihűlt a húsleves? Szeszes céklakompót? Zellerparfüm? – kérdezgették Attilát néha viccesen, néha tamáskodva a zöldségpárlatokról. A Brill pálinkák ismertek és népszerűek a hazai piacon, a cég ennek ellenére beindította zöldségprogramját. A kezdeti hitetlenkedés után a gasztronómia kezdett felfigyelni erre és a helyzet megváltozott.
A spárgapárlat átütő sikerét követte a reneszánszát élő medvehagyma, majd a sárgarépa, a cékla, a paradicsom, a zeller és a sütőtök. A német nyelvterületen már ismert párlatcsoport igazi sikertörténet lett itthon is.
Hogyan készülnek és hogyan kóstoljuk őket? Sütéshez, főzéshez, darázscsípésre? Igaz-e hogy néhány párlat afrodíziákum is egyben? Minderre választ kaphatsz este 9 és 10 óra között itt aWWW.PALINKA.COM-on.
forrásom a http://www.palinka.com/blog/az-ember-aki-zoldsegeket-beszel/?id=246