Magyarország egyik kitörési pontja lehet a BIO-PI Bikavér
Ennek eredménye a megszokott ízeknél harmonikusabb, lágyabb ízvilág, amely ráadásul jobban kihozza a zamatokat és illatokat. A szakemberek megítélése szerint is ugyanaz a bor egy PI szűrést követően - eredeti jellemzőit megtartva - selymesebbé, kevésbé karcossá válik, ugyanakkor aromái sokkal teltebben érzékelhetők. Ezek a borok nagyobb mennyiség elfogyasztását teszik lehetővé, mivel bódító hatásuk sokkal kíméletesebb és szinte teljesen kizárják a másnaposságot.
Az elmondottakon túlmenően ezek a borok az egészségre is kedvező hatást fejtenek ki, hiszen a PI technológiát Japánban az egészséges élet meghosszabbítása egyik fő eszközének tartják. Az egyre szaporodó szakirodalmi utalások a vörösboroknak az egészségre gyakorolt egyre több kedvező hatását méltatják és e hatásokat a PI technológia még fokozni tudja. A Kárpát-medencében a biotermelésnek különösen kedvező adottságai vannak. A bio termelés jellegéből adódó termeléscsökkenés és minőségromlás a BCS technológiával sikeresen kompenzálható, így valóban egy új lehetőséget nyit meg a magyar gazdák előtt arra, hogy minél nagyobb piacokon, természetes módon előállított alapanyagokból vegyszermentes eljárásokkal készített ételeket és italokat biztosíthassanak az embereknek.
A cég borai azonban nemcsak az egészséges életmód részeként fogják meghódítani a fogyasztókat, hanem minőségükkel is toboroznak híveket. A termés korlátozása révén a szőlő és a bor minőségét a felső kategóriában tartva a nem bio borokkal is felveszik a versenyt és egy újabb hungarikumként fogják felhívni a világ borivóinak figyelmét erre a különleges termékre.
Elérhetőségeink:
06 70 424 3271, 06 70 424 3270, 06 30 202 9530
pincemesterkft@gmail.com
gajdos@egi.hu
Tájékoztató+ árusítóhelyek:
www.gajdospinceszet.hu
3300 Eger, Egri Csillagok u. 60.
forrásom a http://www.heol.hu/heves/gazdasag/magyarorszag-egyik-kitoresi-pontja-lehet-a-bio-pi-bikaver-315983