Rézangyal: Saját szájíz
A Rézangyal Kft. alapítói a nemes magyar pálinkák elkötelezett híveként azon dolgoznak, hogy a legjobb párlatokat minél több emberrel megszerettessék. A válogatás tíz alapíze mellett tíz különleges, új aroma és a hozzájuk illeszkedő, személyre szabott csomagolás révén Magyarországon először bárkinek saját, egyedi pálinkát készítenek. A három éve indított Rézangyal Kft. alapítóinak a nemes magyar pálinkák elkötelezett híveiként céljuk, hogy a legjobb párlatokat minél szélesebb körben ismertté tegyék - hangsúlyozta Guth Róbert, a Rézangyal Kft. franchise-koordinátora. A Rézangyal Válogatás alapját képező tíz íz előállításához minden évben negyven pálinkafőzde termékeit kóstolják végig, hogy kizárólag a legjobb minőségű alapanyagok kerüljenek az üvegekbe. Az, hogy a Rézangyal nem foglalkozik főzéssel, lehetővé teszi, hogy akár minden évben máshonnan, mindig az éppen legjobb minőségű lédig pálinkát vásárolják meg, melyet az utókezelés tesz azután "rézangyalossá", a cég neve pedig valódi minőségi garanciával lát el. A nemes italok főleg üzleti partnereknek szánt céges ajándékként is régóta közkedveltek. Miért ne lehetne a bornál különlegesebb megoldással előrukkolni? A Rézangyal Kft. a privát fogyasztók mellett, a hazai pálinkacégek közül elsőként üzleti modellt is kínál a nemes pálinkák kedvelőinek. A Rézangyal Special Selection szolgáltatás segítségével bárki saját, egyedi pálinkáját ajándékozhatja az arra érdemeseknek. Tíz új, palackozva nem kapható íz közül - vagy akár a hagyományos, ismert termékekből - szakember segítségével, kellemes beszélgetés közben választhatja ki a megrendelő, hogy a szeder-, a kökény- vagy éppen a fügepárlat lesz az, ami leginkább illik saját és cége egyéniségéhez. Különböző rendezvények is megfelelő helyszínt kínálnak a minőségi pálinkák megismeréséhez. A fesztivál-vendéglátással induló és többek között a Budavári Pálinkafesztivál szervezésében is részt vevő Rézangyal Kft. nagy tapasztalatokkal rendelkezik a vendéglátás területén is. Üzleti rendezvényeken stílusos mobilpulttal várják a vendégeket, ahol szakértő segíti a kóstolást és válaszol a kérdésekre. A pálinka annak ellenére, hogy valódi hungarikum, sokáig méltatlanul mellőzött volt az elegáns összejöveteleken. Ez mára szerencsére megváltozott, a pálinka divatos itallá vált. Mostanra a legtöbben értik és értékelik a valódi pálinka előnyeit más szeszes italokkal szemben, és lassan a fajták közötti minőségi különbségekre is érzékenyek. Így eljött az idő, amikor külföldön is elindulhat a pálinkareneszánsz - mondta el Guth Róbert, hozzátéve: a fiatal korosztályt "meg kell tanítani inni" ahhoz, hogy a kulturált és valódi élvezetet nyújtó pálinkafogyasztás általánossá váljon. Ennek érdekében termékeiket kizárólag pálinkaházban értékesítik, ahol a Rézangyal tíz alapízt tartalmazó válogatása mellett mintegy százféle párlat kóstolható és vásárolható meg. A bőség zavarának leküzdésében a szakképzett eladók nyújtanak segítséget. A franchise-rendszerben működő hálózat bisztrói, pálinkaházai és pálinkapicéje kóstolásra, vásárlásra és kikapcsolódásra is lehetőséget nyújtanak. forrásom a http://www.piacesprofit.hu/?r=22216
A kiválasztott italt tetszés szerinti stílusú és méretű üvegbe zárják, és a megrendelő elképzeléséhez igazodó címkével látják el, amiről szintén a Rézangyal gondoskodik. Így készül a minimum húsz, de akár ötszáz üveg egyedi pálinka, melynek minden részlete a megrendelő céget tükrözi, és amely éppúgy lehet különleges karácsonyi ajándék, mint például stílusos megoldás egy étterem saját pálinkájának létrehozására. A minőséget garantáló Rézangyal Kft. csak - az egyébként mindig elolvasásra érdemes - hátcímkén, mint forgalmazó jelenik meg.Rézangyal Kft. Központi iroda:
1037 Budapest, Seregély u. 11.
Telefon: 06 (1) 487-7380
Székhely és nagykereskedés:
1222 Budapest, Dévény u. 42-22.
Telefon/fax: 06 (1) 226-3688
Információ:
Karácsony Gábor:karacsony.gabor@rezangyal.com
www.rezangyal.com