A pálinkafőzdében - az immár hatodik fesztiválon - az érdeklődők megismerhetik, hogyan is készül a valódi agárdi pálinka. A főzde 2009-ben az év legjobb főzdéjedíjat nyerte, és 2011-ben az év legjobb pálinkájátkészítették el itt. Természetesen nem csak nézelődni lehet, hanem kóstolni is. A pálinka mellett a főzés játssza a főszerepet: a szakácsversenyen 14 étterem készít különböző finomságokat, majd tanyasi csirkéből „varázsolt” ételek kóstolóján vehetnek részt a vendégek. A kemencés finomságok, rétesek, grillételek és pálinkák megismerése közben a népművészeti kirakodóvásáron kézműves remekek is láthatnak az érdeklődők. A szervezők a gyerekekről sem feledkeztek meg: a kicsiket egész napos játszókert várja, ahol a pónilovaglás és az arcfestés idén sem marad el. A program esti zárasaként színpadi műsorral éskoncertekkel kedveskednek a nagyérdemű közönségnek. forrásim a http://bor.mandiner.hu/cikk/20120705_bart_daniel_sor_a_bortarsasagnal |
bor, pince, borászat, szőlő, pálinka, párlat, hírek .. e-mail: tester@fw.hu
2012.07.08. 16:16
Pálinka, Agárd
Címkék: pálinka agárd
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://borhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr394636128
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.