PÁLINKA ÓRÁK BLOG
A jó pálinka titka – valóban titok?
Élőblog – Formabontó írásos beszélgetést indítunk a pálinka kapcsán a pálinkáról és mindenről, ami körülötte történik. Szakmai kulisszatitkok, érdekességek, fesztiválok, ízek és illatok, marketing, design, hungaricum, export, kultúra, gasztronómia és sok száz centiliternyi más téma!
A szakma legjobbjait kéthetente hívom billentyűzetre, hogy őszintén, kendőzetlenül csevegjünk nemzeti italunk múltjáról, jelenéről és legfőképp jövőjéről. Regisztrált csevegőtársainkként élőben követhetitek a műsort és kérdezhettek is! A beszélgetések archívumba kerülnek, ahol dátum és téma alapján kereshetőek lesznek.
A PÁLINKA ÓRÁK élőblog első „adásában” Somogyi József címzetes főiskolai docenst, párlatszakértőt faggatom a jó pálinka titkáról, a gyümölcs fontosságáról, a főzőmester felelősségéről és arról, hogy a pálinka miért csak Magyarországon világhírű. Az élőblog időpontja: július 2. (hétfő), este 9-től 10-ig. Várlak Téged is!

CSEH GÁBOR
okl. pálinkakészítő, élelmiszeripari mérnök, borász
forrásom a http://www.palinka.com/blog/a-jo-palinka-titka-%E2%80%93-valoban-titok?/?id=242