A csokoládét borral társítani sokáig kulináris bűnnek számított. Napjainkban azonban az azték istenek eledelének számító csokoládénak és a görög istenek italának, a bornak kombinációja, párosítása és összekóstolása gasztronómiai különlegesség. A bor és csokoládé hazánkban még ritkaságszámba menő házasítása eddig nem ismert új ízvilágot tár fel kóstolói előtt. A bornak és a csokoládénak sokkal több közös vonása van, mint gondolnánk. A több száz ízt egyesítő csokoládé a bor egyes jegyeit kitakarja, míg gyümölcsös ízeit felerősíti. Az eredmény egy meglepően izgalmas, új és egyedi ízharmónia. A bor és csokoládé összekóstolása már többé-kevésbé ismert. A borcsokoládék azonban valódi különlegességnek számítanak mind a bor, mind a csokoládékedvelők körében. A borcsokoládé egy új és hazánkban még kuriózumnak számító termék, amely az Ön borászatának is egyedi és borainak különleges kiegészítője lehet. A kizárólag Önnek készített borcsokoládé exkluzivitását növeli az elképzelései szerint készített egyedi, saját logót, reklámszöveget vagy etikettet tartalmazó csomagolás. Az egyedi csomagolás készítéséhez szükséges minimum rendelési mennyiség 100 tábla. A borcsokoládé borainak különleges társa és kiegészítője lehet. Ezzel az édesség jelentőspiaci előnyre tehet szert, valamint egyedülálló termékkel lepheti meg vásárlóit. 0,75 l vörösborból kb. 84 tábla 80 gr csokoládé, 0,75l fehér borból pedig kb. 99 tábla 80 gr-os borcsokoládé készül (+/- 5% eltérés lehetséges). Kérjen egyedi árajánlatot borcsokoládé készítésére! >> Borcsokoládé
Bor + csokoládé = borcsokoládé
Az egyedi borcsokoládé gyártásához az Ön, kiváló borát házasítjuk ízben és jellegben illeszkedő minőségi csokoládéval. A borcsokoládé tartalmazza bora karakterét, kiemeli annak jellegzetes, utánozhatatlan ízeit és vonásait. Borcsokoládé vörös- és fehérborból is készíthető, hiszen a vörösbor a maga csokoládé, vanília és rösztaromájával hasonlít a csokoládéra, a fehér- és édes borok pedig virágos illatukkal és fanyarságukkal varázsolják el fogyasztójukat.
bor, pince, borászat, szőlő, pálinka, párlat, hírek .. e-mail: tester@fw.hu
2010.04.25. 12:46
Bor + csokoládé
Címkék: bor csokoládé gasztronómia
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://borhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr421949888
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.