A joghurtot a tejjel és a borral jól elkeverjük, belereszeljük a hagymát, hozzáadjuk a sóval szétnyomott fokhagymát, a citrom levét, egy kevés cukrot és a borsot. Az uborkát megmossuk, de nem hámozzuk. Levágunk 12 vékony káposztareszelőn a levesbe reszeljük. Jól lehűtve fogyasztjuk. forrásom a http://hungarian.cri.cn/1/2009/03/11/2s107054.htm
bor, pince, borászat, szőlő, pálinka, párlat, hírek .. e-mail: tester@fw.hu
2009.03.12. 10:23
Recept: Uborkaleves hidegen - borral
Címkék: étel bor recept gasztronómia
Uborkaleves hidegen
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://borhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr8997425
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.