Étterem- és borkalauz 2008 – egy interaktív kiadvány
Az egyedülálló kalauz nemzetközi koordinátarendszerben helyezi el a hazai éttermeket, professzionális alapon - azaz meghatározott állandó szempontok alapján - értékeli és ellenőrzi a gasztronómiai teljesítményeket.
A kalauz húszpontos rendszert használ és rövid szöveges értékeléseket is ad. A szövegben a tesztelők igyekeznek minél több kézzelfogható információt adni ahhoz, hogy a látogató képet alkothasson az adott étteremről és kínálatáról. A tesztelők hivatásos szakácsok, külföldet járt szakoktatók és több évtizedes tapasztalattal rendelkező étteremjárók.
A kötet a több mint 150 tesztelt étterem értékelésén kívül közel 1400 étterem, vendéglő és kastélyszálló címét és elérhetőségét, illetve a hazai borok és szőlőtermesztő birtokok minősítését tartalmazza térképekkel. Megtudhatjuk melyik a 12 legjobb magyar étterem, hol található a legjobb hagyományos magyar konyha, hol a legjobb a szerviz és melyek a legjobb hoteléttermek.
A kiadvány szerkesztői olyan véleményeket várnak, amelyek segíthetik a következő év hasonló kiadványát. Ha valaki étteremlátogatásai során jót vagy rosszat tapasztal, küldje el véleményét. Ehhez ahttp://etteremkalauz.alexandra.hu
weboldalon található űrlapot kell kitölteni és elküldeni.
A kötet a több mint 150 tesztelt étterem értékelésén kívül közel 1400 étterem, vendéglő és kastélyszálló címét és elérhetőségét, illetve a hazai borok és szőlőtermesztő birtokok minősítését tartalmazza térképekkel. Megtudhatjuk melyik a 12 legjobb magyar étterem, hol található a legjobb hagyományos magyar konyha, hol a legjobb a szerviz és melyek a legjobb hoteléttermek.
A kiadvány szerkesztői olyan véleményeket várnak, amelyek segíthetik a következő év hasonló kiadványát. Ha valaki étteremlátogatásai során jót vagy rosszat tapasztal, küldje el véleményét. Ehhez ahttp://etteremkalauz.alexandra.hu
weboldalon található űrlapot kell kitölteni és elküldeni.