Évi Sipos:
sziasztok ha tudnatok segiteni sehol se találom petofitol a vandordiak levelet amit a falubeliekne... (2020.03.25. 15:00)Petőfi és a bor
Hóhér az utolsó barátod:
Bort sohasem ittam, de a híren megakadt a szemem. Valami olyat juttatott eszembe, mint amikor "új... (2016.11.14. 08:09)Változik a szekszárdi bikavér összetétele
Gusztáv Brauner:
üdv!
segítség kellene az amerikai szőlőkabóca miatt.a szőlőm tele van apró ugráló valamikkel és a ... (2016.07.11. 19:53)Szőlő betegségek 2014 - összefoglaló
Az ausztrálok már a spájzban vannak Ausztrál konyhakalauz szerező - kiricsizoltan Ausztráliának van kulináris kultúrája és itt most nem a darált, fokhagymás kacsacsőrű emlős-comb pácolt…
Akár Badacsonyban is lehetne… A toszkán borozók futurisztikus világa A napsütötte toszkán tájon Chiantit kortyolva ne lepődjünk meg, ha a kortárs dizájn modern plasztikcsodáin akad meg szemünk. Építészeti…
RFID cimke a borok azonosítására szerző- Berta Sándor Egy olasz intézet új módszerének köszönhetően a vincelléreknek a jövőben intelligens címkék és RFID-chipek segíthetnek a palackos borok biztos felismerésében. Az Istituto Superiore Mario Boella (ISMB)…