Előtérben a bor és a gasztronómia
Tarcal
tematikát ezúttal a régió egy-egy kiemelt termékével színesítik, amelyeknek a külpiacon történő népszerűsítését teszik fókuszba. A Magyar Turizmus Zrt. külképviselői az Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatóság szervezésében a bor -és gasztronómiát előtérbe helyezve prezentációt, és workshopot tartanak szeptember 16-án, kedden Tarcalon, az Andrássy kúriában.
A rendezvény célja, hogy a régió turisztikai szereplőinek, szolgáltatóinak, lehetősége legyen egy személyes találkozóra, beszélgetésre a Magyar Turizmus Zrt. lengyel, ukrán és román piacokon dolgozó külképviselőivel. A szervezők várják a partnerek jelentkezését a workshopra, feltüntetve azon külképviselőket (célpiacokat), akikkel személyesen szeretnének 10-15 percben tárgyalni.
A szakmai programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges, e nélkül nincs mód az érdeklődők fogadására. Az eseményen Nagy Imre, az Észak-magyarországi Regionális Idegenforgalmi Bizottság elnöke és Róna Iván, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója mond köszöntőt tíz órától, ezután kerül sor a prezentációkra, majd délután fél kettőtől van lehetőség az egyéni konzultációkra. A programról részletesebben az Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatóságon, Törőcsik Gábornál lehet érdeklődni: E-mail: torocsik@itthon.hu tel: 36/512-440