Hozzávalók: |
Elkészítés: Forró olajban a csirkehúsokat megpirítjuk (nem sózzuk), melegen tartjuk. Ebben a forró olajban a darabokra vágott paprikát, paradicsomot és fokhagymát megdinszteljük (ekkor levet ereszt). Ezután beletesszük a húst, a bort ráöntjük (önthetünk hozzá még kb. 1 dl vizet), fűszerezzük (a felsoroltakon kívül még amit találunk otthon), majd kb. fél órán át fedő alatt főzzük. Petrezselyemzölddel megszórjuk, köretként rizst kínálunk. Megjegyzés: A receptet Csilla küldte. Köszönjük! forrásom a http://mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=14069&fr=hk |
bor, pince, borászat, szőlő, pálinka, párlat, hírek .. e-mail: tester@fw.hu
2008.05.06. 20:54
Recept: Boros csirke paprikával és paradicsommal
Címkék: étel bor recept
Boros csirke paprikával és paradicsommal
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://borhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr12457316
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.