A legjobb 2007-es rosék
A borszaküzletek polcai mára rózsaszínbe öltöztek. Megjelentek ugyanis az üde, gyümölcsös rosék, melyek tavasztól kora őszig a legjobb hűsítőnek bizonyulnak. Megkóstoltuk valamennyit, és kiválogattuk a szerintünk legjobbakat. Ezeket ajánljMár a 2007-es hihetetlenül forró, mégis a rosé éve volt. Soha ennyi gyümölcsöt, finom, pezsgő savat, vitalitást, nagy testet nem gyömöszöltek ebbe a bortípusba. Talán azért is van ez, mert a rosé végre kivívta magának a polgárjogot a borok világában. Egyenesen divatbor lett belőle: trendi, könnyű, gyümölcsös, modern.
Jól illeszthető az egészséges életmódot megalapozó gasztronómia fogásaihoz, megfelelő mértékben fogyasztva némi zsíroldó szerepet is tulajdonítanak neki. Tisztán vagy fröccsként elengedhetetlen kísérője lehet a nyári ételeknek, és a legjobb szomjoltó ital titulust is neki adhatjuk.
Érdemes bespájzolni a 2007-es rosékból |
OLVASSON TOVÁBB >>>