Elkészültek a tavaszi tévéfelvételek.
Végeztünk a Stahl konyhája műsor tavaszi ciklusával, és sikeresen felvettünk jópár részt, úgyhogy ismét jelentkezhetek majd itt, ahol kicsit részletesebben tudok írni az adott borról, illetve, hogy miért is ez a bor illik az adott ételhez.
Több változás is megfigyelhető a műsorban az eddigiekhez képest. Az első tán kevésbé látványos, miszerint új helyszínen forgattunk, ami sokkal kényelmesebb munkát tett lehetővé. Több a hely, kevesebb a stressz. :-)
A másik nagy változás, hogy a szokásos néhány perces kis rész után egy feladvánnyal is jelentkezem. Ez egy kérdés, amire meg kell adni a helyes választ az általam felkínált három opció közül. Aki eltalálja, az nyerhet egy ilyen könyvet.
Röviden ennyi, remélem ezekből a kis részekből neked is jut némi hasznos infó, hogy tökéletesítsd magad az étel-bor világában.
Kóstolásra fel!