Hozzávalók 2 kuglófhoz: | ||
Elkészítés: A margarint a tojássárgájával, a cukorral, a vaníliás cukorral, a sütőporral és a pálinkával habosra keverjük, majd beletesszük a lisztet. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a masszához adjuk. Két formát kizsírozzuk, kilisztezzük. A massza felét beletesszük a formákba, a másik feléhez kakaóport adunk, jól elkeverjük, és azt is beletesszük. A végén tehetünk bele étcsokit, meggyet, mazsolát. Megsütjük. A formából kiszedve porcukorral meghintjük. Megjegyzés: Fotó: AS A receptet Borbás Melinda küldte. Köszönjük! forrásom a : http://mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=13847&fr=hk |
bor, pince, borászat, szőlő, pálinka, párlat, hírek .. e-mail: tester@fw.hu
2008.04.04. 20:38
Recept: Végre valami rendes kaja...:-)
Címkék: étel pálinka ital recept gasztronómia
Pálinkás kuglóf
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://borhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr2411590
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.