Ágyas - az új pálinkatrend
A magyar pálinkapiac legmeghatározóbb szereplője, a Zwack Unicum Nyrt. új termékcsaláddal bővíti már így is egyedülállóan széles termékportfolióját. 2008 februárjától 3 szűrt ágyas pálinkával gazdagodik a Zwack Kosher pálinkacsalád.
Amitől ágyas az ágyas
Friss málna, szilva és csipkebogyó adja a palackonként 3 kilogrammnyi gyümölcsöt tartalmazó új pálinkák lelkét. Az eljárás lényege, hogy a friss gyümölcsök 3 hónapon át a tiszta gyümölcspálinkában áznak, amíg az a gyümölcsre jellemző íz- és illatalkotókat magába szívja. A következő folyamat a szűrés, amelynek eredményeként intenzív színű, egész gyümölcsöt már nem tartalmazó ital kerül a pihentető tartályokba. A több héten át tartó nyugodt pihenés után kerül csak sor a pálinkák Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúrában zajló palackozására.
Új ízek
A fénylő pirosra színeződött, Málna ágyon érlelt Kosher Pálinka minden cseppjéből intenzíven kicseng a málnára jellemző tipikus gyümölcsösség. A citrusos illatalkotók diszkrét finomsága a fiatalos lendületet, a játékosság élményét hordozza.
A Szilva ágyon érlelt Kosher Pálinka aranyló barna színét, édes gyümölcsösségét és a lágy lekváros eleganciát a hamvaskék, frissen szedett szilvának köszönheti. A finom fűszeres illatalkotók mellett a diszkrét magzamat is hangsúlyt kap a pálinkában. A sárgásbarnára színeződött, Csipkebogyó ágyon érlelt Kosher Pálinka készítéséhez érett, mélyvörös, "dércsípett" csipkebogyó szolgál alapanyagul. A jól elkülöníthető, csipkebogyóra jellemző édeskés, savanykás-krémes, karamellás egyedi gyümölcsösség és a finom mézes-herbáriás illatalkotók a diszkrét citrusokkal a komplexitást fokozzák.
Minőség mindenek felett
A Zwack Kosher pálinkacsaládot többnyire a Kárpát-medence gyümölcsöskertjének is nevezett kecskeméti termőtájon termesztett különleges, nemes gyümölcsökből készítik. Kizárólag azok a speciális gyümölcsfajták kerülhetnek itt betakarításra és feldolgozásra, amelyek különleges beltartalmi értékekkel, kellő tipikussággal, és egyedi ízvilággal rendelkeznek. A havi 300 óra napsütésnek és az egyedülálló talajadottságoknak köszönhetően a nyári melegben a gyümölcsfákra eső napfény egy része az aranyló homokban elnyelődik, akkumulálódik, majd onnan éjszaka visszaverődik a fára. Ez az egyedülálló adottság biztosítja a folyamatos érést, így lehet a beérett gyümölcs különleges és minőségi. Ahhoz, hogy ezek az egyedi értéket hordozó pálinkák megnyíljanak, élményt nyújtsanak, ajánlott a fogyasztási hőmérséklet betartása, amely ez esetben 20-22°C-ot jelent. ű
A Kosher pálinkák egyre kedveltebbek, hiszen a több mint 60 éves múltra visszatekintő és a legszigorúbb feltételeknek is megfelelő minőség a legkifinomultabb ízlésű fogyasztó tetszését is elnyeri. Nem véletlen, hogy eredeti magyar termékként a Kosher a magyarországi prémium pálinka piac vezető márkája lett.
Tovább a tiszta pálinkák gyümölcsös világába!
forrásom a http://www.origo.hu/itthon/hirdetes/20080212-zwack-unicum-nyrt-agyas-az-uj-palinkatrend.html