Forrás: Hölgyfórum.hu
60 dkg comb
1/2 l fehérbor
1 sárgarépa
petrezselyemzöld
2 babérlevél
2 gerezd fokhagyma
1 vöröshagyma
só, bors
Elkészítés:
A sertéscombokat megtisztítjuk és felszeleteljük. Klpoffoljuk, sózzuk és egy tálba tesszük. Mellé vágjuk a zöldségeket: a sárgarépa karikákat, fokhagymát törünk rá, vöröshagymát szeletelünk rá, 1-1 babérlevelet. Fehérborral locsoljuk meg a húst és lefóliázva sütőbe teszük egy órára. Közben, ha elpárolgott a bor, utána önthetünk vizet, hogy puhuljon a hús.Ha már megpuhult, levesszük a fólát és így tesszük vissza 10 percre. Pirított burgonyával tálalhatjuk.
http://www.holgyforum.hu/otthon.asp?tid=12&stid=69&NewsId=30060