Évi Sipos:
sziasztok ha tudnatok segiteni sehol se találom petofitol a vandordiak levelet amit a falubeliekne... (2020.03.25. 15:00)Petőfi és a bor
Hóhér az utolsó barátod:
Bort sohasem ittam, de a híren megakadt a szemem. Valami olyat juttatott eszembe, mint amikor "új... (2016.11.14. 08:09)Változik a szekszárdi bikavér összetétele
Gusztáv Brauner:
üdv!
segítség kellene az amerikai szőlőkabóca miatt.a szőlőm tele van apró ugráló valamikkel és a ... (2016.07.11. 19:53)Szőlő betegségek 2014 - összefoglaló
Tokaj-hegyaljai az év bortermelője
Áts Károlyt, a Royal Tokaji Borászat főborászát választotta idén az év bortermelőjének a Magyar Bor Akadémia.
A utóbbi két évtizedben „Az év bortermelője" díjnak egyre nagyobb lett a presztízse, fontos szerepe van az országarculat…
Ötödével kevesebb pálinka
Az idén, a tavalyinál mintegy 20 százalékkal kevesebb házi pálinka készül, mert az aszály és a tavaszi fagyok miatt kevesebb nyári gyümölcs termett – mondta Mihályi László, a Gyümölcspálinka-főzők Egyesületeinek Országos Szövetségének…
Bor és gasztronómia a népművészetben
Szabadkán a Vajdasági Magyar Folklórközpontban a Tolna Megyei Népművészeti Egyesület kiállítása nyílt meg
„Jó bor, jó egészség”, bor és gasztronómia a népművészetben címmel nyílt kiállítás a Vajdasági Magyar…
Készül az év meggy pálinkája
Magyarország ismét közösen készíti el az év pálinkáját, ezúttal meggyből. Hazánk pálinkaházainak szakemberei együtt zsűrizték a főzdék által beküldött prémium tételeket, amelyek házasítását, azaz a különleges brendet a Budapesti…