Idén is meghirdette a Torkos Csütörtök akciót a Magyar Turizmus Zrt. A néphagyomány szerint ez a nap a Hamvazószerdát követő nap, így a féláras étkezést március 10-én tartják. Március 7-ig jelentkezhetnek az éttermek, eddig 233 budapesti és 643 vidéki étteremcsatlakozott a kezdeményezéshez. A www.menjunkenni.hu honlapon lehet regisztrálni. Az első ezer vendéglátóipari egység, amelyek február 24-ig jelentkeznek, 250 darab Torkos Csütörtök-szalvétát kap erre a napra. 

A vendégek már most válogathatnak a regisztrált éttermek között és asztalt is foglalhatnak a www.menjunkenni.hu honlapon. A vendégek figyelmét külön is felhívják arra, hogy foglaljanak asztalt időben a Torkos Csütörtökre.

 

Az idei Torkos Csütörtök már a hatodik ilyen országos rendezvény



Az idei Torkos Csütörtök már a hatodik ilyen országos rendezvény. Az akcióhoz azok az éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhatnak, amelyek vállalják, hogy március 10-én egész nap 'a la carte' kínálatukból 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a számla végösszegéből a helyben fogyasztásra. Azok az éttermek nem jelentkezhetnek, amelyek ellen 2010-ben jogos panasz merült fel. Tavaly csaknem 230 ezer vendég torkoskodott ezen a napon országszerte.

 

- Független Hírügynökség - http://www.boon.hu/torkos-csutortok-csaknem-900-etterem-jelentkezett-eddig/haon-news-charlotteInform-20110221-0158144291

Idén is lesz Torkos Csütörtök, március 10-én lehet majd féláron enni