Hangyál Pincészet címere

Elindult az új év és Robi sem tétlenkedett: túrát szervez Hangyál Balázs pincéjébe, hogy helyben kóstolgathasson minden érdeklődő, miközben a borász maga mesélhet munkájáról, borairól, terveiről. Részletek egy kattintásnyira, avagy borozás a Nyúlon túl.

Kedves Borbarátaim!

Itt az új esztendő, s természetesen idén is folytatódik tovább a Bor-kult+túra előadássorozat. Ahogy ígértem az évet egy kis kirándulással kezdjük.
A tavalyi nyúli kiruccanásunk sikerén felbuzdulva, úgy gondoltam ismét ellátogatunk Hangyál Balázs szép emlékű pincéjébe.
A remek borok adottak (min. 8 féle), s a szokásos üdvözlő rövidital is a kóstoló része, mindezt Hangyál Balázs színvnalas prezentálásában. Akik tavaly ott voltak jól emlékeznek arra, igen remek hangulat alkult ki...ezt azt hiszem most is garantálni lehet.

A visszaút viszontagságait kikerülve, s, hogy ne kelljen a menetrendhez igazodnunk, sikerült külön kisbuszt szereznünk, méghozzá kettőt, összesen 35 fős kapacitással.(Amennyiben beválik a busz, úgy a későbbiekben több túrát szervezünk a régió borvidékeire, pincészeteibe...)

Időpont: január 31. szombat

Gyülekező: délután 16 - 16:15-ig a Városháza mögötti parkolóban (a főpostával szemben)

Indulás: 16:15

Költségek:

A borkóstoló díja 1200 Ft/fő, amely egy "üdvözlő rövidebb jellegű" italt is tartalmaz
A busz költsége pedig oda-vissza 1000 Ft/fő

Mindenkit Szeretettel Várunk!

A visszajelzéseket természetesen szokásos módon várom, legkésőbb január 26.-ig (hétfő)!!!!!!

Jó Bor, jó Egészség,
Szép Asszony, Feleség...

forrásom a http://www.keret.hu/portal/hu/2009-01-17/bor-kult-tura-most-tenyleg-a-tura-jon